Een schitterend Mariabeeld

24 juli 2024     Tekst: Harm Scholten

MariabeeldDe Huberteskapel in Galder is weer klaar voor de toekomst. De wanden zijn gestukt en geschilderd en het Mariabeeld is in volle glorie gerestaureerd.

Brave Hendrik-taart

24 juli 2024     Ingezonden door Erna¬†- Tientjes Academie

Brave Hendrik taartJaren geleden kreeg ik van mijn (helaas inmiddels overleden) tuinbuurvrouw zes plantjes in mijn handen geduwd. “Hier” zei ze, “Brave hendrik!”

Kunstroute Ginneken is terug op 17 en 18 augustus

23 juli 2024     Ingezonden door: Ageeth Boermans

Kunstroute GinnekenNa een aantal jaar afwezigheid is de Kunstroute Ginneken in de wijk Ginneken weer terug!

Grimhuysenpark zomerconcerten beginnen weer

02 juli 2024     Tekst en foto: Joshua Brans

Old School Music

 

Donderdagavond 11 juli om 20.00 uur is het dan weer zover. De Grimhuysenpark zomeravondconcerten gaan weer van start met als eerste optreden op het programma de 'OLD SCHOOL MUSIC REVIVAL BAND'.

 

Verdere aankondiging is eigenlijk niet nodig, maar voor wie het nog niet zou weten: zij spelen muziek uit de 60/70 jaren. De tijd van vinyl singles en LP's. Luisteren naar de Top 40 en cassettebandjes. De periode van hun middelbare school. U kunt dus songs verwachten van de Eagles, Beatles, Stones, Byrds, Kinks, CSN&Y, Bob Dylan, Simon & Garfunkel, en ga zo maar door.

 

Kom dus ook gezellig naar het park naast de kerk, geniet van de muziek en ontmoet elkaar. Dan maken we er samen een mooie avond van. Bij slecht weer is het optreden binnen bij Lunchroom De Uitdaging (naast het park). Kom dan op tijd, want hier is maar een beperkt aantal zitplaatsen.

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

 

 


 

 Andes

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven