Een schitterend Mariabeeld

24 juli 2024     Tekst: Harm Scholten

MariabeeldDe Huberteskapel in Galder is weer klaar voor de toekomst. De wanden zijn gestukt en geschilderd en het Mariabeeld is in volle glorie gerestaureerd.

Brave Hendrik-taart

24 juli 2024     Ingezonden door Erna¬†- Tientjes Academie

Brave Hendrik taartJaren geleden kreeg ik van mijn (helaas inmiddels overleden) tuinbuurvrouw zes plantjes in mijn handen geduwd. “Hier” zei ze, “Brave hendrik!”

Kunstroute Ginneken is terug op 17 en 18 augustus

23 juli 2024     Ingezonden door: Ageeth Boermans

Kunstroute GinnekenNa een aantal jaar afwezigheid is de Kunstroute Ginneken in de wijk Ginneken weer terug!

Zwemmende Bosuilen Move to Fight Cancer

26 juni 2024     Tekst: Laurin Heemskerk - Foto: John Vester

Zwemmende Bosuilen

 

Enige tijd geleden las u over de Zwemmende Bosuilen, die op 23 juni mee zouden zwemmen met Move to Fight Cancer in Breda. Afgelopen zondag was het zover.

 

Voordien hebben we nog drie keer geoefend in de Galderse meren. Oh, en Frederieke, Ruben, Marijn en Stan hebben niet te vergeten een speciale test gedaan bij een zwemcoach, zodat ze 1 kilometer mochten zwemmen. Als je nog geen 16 bent, mag je namelijk maar 500 meter zwemmen. Maar ze zwommen goed, dus toch 1 kilometer!

 

Frederieke, Ruben, Marijn en Stan hebben er goed de vaart in gezet. Zij startten als eersten in onze wave en zijn eersten gebleven. Ikzelf had veel last van de wetsuit waar we tot mijn ergernis verplicht in moesten zwemmen. Die van de anderen Zwemmende Bosuilen zat ruim, die van mij was te strak. Maar... we hebben het weer gehaald!

 

Er is veel geld opgehaald. Ons streefbedrag was € 3.000, maar ik zie dat dat de teller inmiddels al op € 4.814 staat. Een bedrag om trots op te zijn! We willen alle donateurs hartelijk bedanken.

 

Het was een leuke dag met mooi weer en gezellig toekijkende familie. 

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

 

 


 

 Andes

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven