Portret van een kunstenaar - Miriam Sanders

17 juni 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Miriam Sanders

Miriam SandersIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de Kunstroute in Ulvenhout. In de aanloop naar de Kunstroute zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Miriam Sanders.

Jan v.d. Meer kampioen 2023/24 DBVJ

17 juni 2024     Tekst: Toon Aarts - Foto's: Ad Martens

Overhandiging Supercup DBJVVanaf half september strijden op donderdagavond de 12 leden van de Driebandenvereniging Jeugdland tijdens hun wekelijkse topsportavond op de drie biljarttafels in de Taveerne om hun clubkampioenschap.

Special Olympics op Jeugdland

17 juni 2024     Tekst en foto's: Michael van Egeraat

Vlag Special OlympicsZaterdag 15 juni was een deel van Nationale Spelen in het kader van de Special Olympics 2024 op het Sportpark Jeugdland te Ulvenhout.

Avondvierdaagse Ulvenhout

03 juni 2024     Tekst: Ellen van den Maagdenberg - Foto's: Peter van der Kooij

Avondvierdaagse Ulvenhout Markdalroute

 

Met 630 deelnemers, 35 vrijwilligers en 19 sponsoren was de Avondvierdaagse Ulvenhout 2024 een groot succes.

 

De eerste wandeldag op dinsdag 28 mei regende het. Maar daar hadden de jonge lopers geen boodschap aan, want wat is er nou leuker dan lekker in de plassen stampen en door de blubber ploegen?

 

Jumbo trakteert op chips

 

De overige drie dagen liet de zon zich wel zien, wat ook fijn was voor de vrijwilligers op de posten en de verkeersregelaars. Op vrijdag 31 mei was iedereen net op tijd binnen voor er nieuwe buien uit de lucht vielen en kon de loterij plaatsvinden. Het te raden wordt was dit jaar "Ulvenhout750".

 

Jong geleerd...

 

Onder de goede inzendingen werden de volgende prijzen verloot: 10 cadeaubonnen van ZouBisou, 12 cadeaubonnen van Coffee-time, vier cadeaupakketten van Lunchroom de Uitdaging, drie cadeaus van PR8 en een grote magnum fles Rosé van Wijnhuis Vintges.

 

Bosroute

De werkgroep bedankt iedereen die zich op welke manier dan ook heeft ingezet voor dit gezellige Ulvenhoutse evenement. Wil je op de hoogte blijven van de Avondvierdaagse Ulvenhout? Volg dan onze Facebookpagina 

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven