Broekcross Ulvenhout

08 december 2023     Tekst: Heidi van Dijke - Foto: Mark Pareyn

Na enkele jaren van de loopkalender te zijn verdwenen maakt de Broekloop in Ulvenhout AC (Geersbroek) dit jaar een doorstart. Meld je uiterlijk 22 december aan.

Natuur rond het Markdal: Sinterklaasvogels

08 december 2023     Tekst: Joop van Riet / Willem Veenhuizen - Foto: Joop van Riet

Deze week in Natuur rond het Markdal een bijdrage van Willem Veenhuizen over de vogels die hij tijdens zijn laatste vogelwandeling zag, en natuurlijk de wekelijkse Markandalletjes. 

10 jaar Ulvenhout Leeft

07 december 2023     Tekst: Ulvenhout Leeft

4 mei 2024 bestaat Ulvenhout Leeft 10 jaar. Dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Wie verdient de Platte Buis?

17 november 2023     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Michael van Egeraat - Foto: Wim Venneman

 

Wie verdient dit jaar de Platte Buis?

 

Elk jaar krijgt een inwoner, groep of vereniging uit ons dorp voor zijn of haar verdiensten voor Ulvenhout de Platte Buis. Deze onderscheiding wordt sinds 1999 jaarlijks uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de dorpsraad.

 

Wie?

De uitreiking van de Platte Buis zal dit jaar plaatsvinden tijdens de nieuwjaarsborrel bij Ulvenhout on Ice (Pekhoeveterrein) op 7 januari 2024. Kent u iemand (man, vrouw, groep) die zich in het jaar 2023 bijzonder heeft ingespannen voor ons dorp Ulvenhout? Dan kunt u dat uiterlijk 22 december met een duidelijke motivatie doorgeven aan de Dorpsraad Ulvenhout via het e-mailadres secretariaat@dorpsraadulvenhout.nl.

Voorwaarde is dat de genomineerde woonachtig is in Ulvenhout, geen lid is van de dorpsraad en nog niet koninklijk is onderscheiden. De aanmelding moet uiterlijk vrijdag 22 december binnen zijn. Het dagelijks bestuur van de dorpsraad zal uiteindelijk bepalen wie de Platte Buis 2023 mag ontvangen.

 

Alle winnaars

De laatste Platte Buis werd uitgereikt aan Elles Verkooijen en Matty van Heesch. Wilt u weten wie de Ulvenhoutse vrijwilligersonderscheiding nog meer hebben ontvangen? U vindt het overzicht hieronder.

Winnaars Platte Buis

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

Dinerconcert op 10 dec bij Landgoed Ulvenhart

Dinerconcert op 10 dec bij Landgoed Ulvenhart

 

 

 


 

 Andes

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven