Een schitterend Mariabeeld

24 juli 2024     Tekst: Harm Scholten

MariabeeldDe Huberteskapel in Galder is weer klaar voor de toekomst. De wanden zijn gestukt en geschilderd en het Mariabeeld is in volle glorie gerestaureerd.

Brave Hendrik-taart

24 juli 2024     Ingezonden door Erna¬†- Tientjes Academie

Brave Hendrik taartJaren geleden kreeg ik van mijn (helaas inmiddels overleden) tuinbuurvrouw zes plantjes in mijn handen geduwd. “Hier” zei ze, “Brave hendrik!”

Kunstroute Ginneken is terug op 17 en 18 augustus

23 juli 2024     Ingezonden door: Ageeth Boermans

Kunstroute GinnekenNa een aantal jaar afwezigheid is de Kunstroute Ginneken in de wijk Ginneken weer terug!

Wie verdient de Platte Buis?

15 december 2023     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Michael van Egeraat - Foto: Wim Venneman

 

Wie verdient dit jaar de Platte Buis?

 

Elk jaar krijgt een inwoner, groep of vereniging uit ons dorp voor zijn of haar verdiensten voor Ulvenhout de Platte Buis. Deze onderscheiding wordt sinds 1999 jaarlijks uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de dorpsraad.

 

Wie?

De uitreiking van de Platte Buis zal dit jaar plaatsvinden tijdens de nieuwjaarsborrel bij Ulvenhout on Ice (Pekhoeveterrein) op 7 januari 2024.

 

Kent u iemand (man, vrouw, groep) die zich in het jaar 2023 bijzonder heeft ingespannen voor ons dorp Ulvenhout? Dan kunt u dat uiterlijk 22 december met een duidelijke motivatie doorgeven aan de Dorpsraad Ulvenhout via het e-mailadres secretariaat@dorpsraadulvenhout.nl.

 

Voorwaarde is dat de genomineerde woonachtig is in Ulvenhout, geen lid is van de dorpsraad en nog niet koninklijk is onderscheiden. De aanmelding moet uiterlijk vrijdag 22 december binnen zijn. Het dagelijks bestuur van de dorpsraad zal uiteindelijk bepalen wie de Platte Buis 2023 mag ontvangen.

 

Alle winnaars

De laatste Platte Buis werd uitgereikt aan Elles Verkooijen en Matty van Heesch. Wilt u weten wie de Ulvenhoutse vrijwilligersonderscheiding nog meer hebben ontvangen? U vindt het overzicht hieronder.

Winnaars Platte Buis

Terug Schrijf reactie

Reacties:

15 december 2023 - 16:53:53
marian raats

voor mij/ons mag de club van on ice de platte buis krijgen. Wat een enthousiasme en verschrikkelijk veel werk. chapeau voor deze club

Klik op advertenties voor meer info

 

 


 

 Andes

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven