Portret van een kunstenaar - Miriam Sanders

17 juni 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Miriam Sanders

Miriam SandersIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de Kunstroute in Ulvenhout. In de aanloop naar de Kunstroute zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Miriam Sanders.

Jan v.d. Meer kampioen 2023/24 DBVJ

17 juni 2024     Tekst: Toon Aarts - Foto's: Ad Martens

Overhandiging Supercup DBJVVanaf half september strijden op donderdagavond de 12 leden van de Driebandenvereniging Jeugdland tijdens hun wekelijkse topsportavond op de drie biljarttafels in de Taveerne om hun clubkampioenschap.

Special Olympics op Jeugdland

17 juni 2024     Tekst en foto's: Michael van Egeraat

Vlag Special OlympicsZaterdag 15 juni was een deel van Nationale Spelen in het kader van de Special Olympics 2024 op het Sportpark Jeugdland te Ulvenhout.

Mourning walks

13 september 2023     Tekst en foto: Myrthe Geerts

Wandelen kan helend werken. Naar buiten, bewegen, frisse lucht. Je hoofd leegmaken, uitwaaien. Het is niet alleen gezond voor je lichaam, maar ook voor je geest: zo vermindert het klachten als stress, angst, vermoeidheid en somberheid – bekende symptomen van mensen in rouw.

 

Rouwbegeleider Myrthe Geerts organiseert in samenwerking met begraafplaats De Lichtenberg wandelingen voor mensen in rouw in of rond het Ulvenhoutse bos. Ieder seizoen is er een nieuwe wandeling met een nieuw thema. 4 oktober om 14.00 uur is de eerste wandeling.

Meer informatie

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven