Portret van een kunstenaar - Miriam Sanders

17 juni 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Miriam Sanders

Miriam SandersIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de Kunstroute in Ulvenhout. In de aanloop naar de Kunstroute zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Miriam Sanders.

Jan v.d. Meer kampioen 2023/24 DBVJ

17 juni 2024     Tekst: Toon Aarts - Foto's: Ad Martens

Overhandiging Supercup DBJVVanaf half september strijden op donderdagavond de 12 leden van de Driebandenvereniging Jeugdland tijdens hun wekelijkse topsportavond op de drie biljarttafels in de Taveerne om hun clubkampioenschap.

Special Olympics op Jeugdland

17 juni 2024     Tekst en foto's: Michael van Egeraat

Vlag Special OlympicsZaterdag 15 juni was een deel van Nationale Spelen in het kader van de Special Olympics 2024 op het Sportpark Jeugdland te Ulvenhout.

Steun je club!

07 september 2023     Tekst: Ingrid Bothe

Rabo-leden kunnen elk jaar stemmen op hun drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september. Op basis van het aantal stemmen ontvangen de genomineerde clubs een steuntje in de rug.

 

Ulvenhout heeft een rijk verenigingsleven, wat bijdraagt aan de fijne sfeer in ons dorp. Gebruik je stem dus en stem op de organisaties die volgens jou wel wat extra hulp kunnen gebruiken.

 

Stem hier (alleen voor Rabo-leden)

 

 

 

 

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven