Natuur rond het Markdal: Amerikaanse eik

24 mei 2024     Tekst: Joop van Riet / Aad van Diemen - Foto: Aad van Diemen

Blad van een Amerikaanse eikDeze week in Natuur rond het Markdal een bijdrage van Aad van Diemen over de Amerikaanse eik, en natuurlijk de wekelijkse Markandalletjes. 

Heb jij recht op de Bredapas?

24 mei 2024     Tekst: Gemeente Breda

logo gemeente BredaDe BredaPas is een kortingspas. Woon je in de gemeente in Breda en heb je een laag inkomen? Dan kun je per huishouden één gratis BredaPas aanvragen als je aan de voorwaarden voldoet.

Portret van een kunstenaar - Wies Verwaaien

23 mei 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Wies Verwaaien

Wies VerwaaienIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de kunst- en tuinroute. In de aanloop naar dit weekend zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Wies Verwaaien.

 

Landgoed Luchtenburg organiseert biologisch pop-up restaurant

14 mei 2023     Advertorial

Bio Proeflokaal 4-gangenbeleving op 25 en 26 mei

 

Het imposante Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout opent haar voormalige schuurdeuren voor een culinaire pop-up beleving. Op donderdag 25 en vrijdag 26 mei kunnen fijnproevers komen genieten van een uitgebreid Lente 4-gangenmenu bereid door chef Bas Hellemons.

 

Daar waar vroeger de boerenoogst binnengereden werd, wordt nu het beste van het seizoen op het bord uitgeserveerd. Dat betekent next-level biologisch happen, het pure van de natuur proeven, de historie inademen en culinair beleven. En dan ook nog eens op manier die goed is voor onze aarde!

 

4-gangen lentemenu

Het beste van het seizoen komt tot zijn recht in de creatieve gerechten van Chefs Bas Hellemons en Alex Lasatira van Sample Kitchen tijdens deze speciale lente-editie. Biologisch geteeld, verrassend bereid en geserveerd op een unieke locatie. Alle ingrediënten voor een avond culinair beleven. Van lente mille-feuille tot gegrilde rode poon, op 25 en 26 mei ben je van harte welkom om je te laten verrassen door het 4-gangenmenu, inclusief heerlijke bio bites vooraf. Kom je ook?

Datum: donderdag 25 en vrijdag 26 mei 2023
Tijd: inloop vanaf 18.30 uur, start diner 19.00 uur
Kosten: €49,50 p.p. inclusief bio bites en tafelwater
Adres: Luchtenburgseweg 2, 4858 RJ Ulvenhout AC
Menu en reserveren: bioproeflokaal.nl

 

Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout organiseert maandelijks een pop-up editie van Bio Proeflokaal

Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout organiseert maandelijks een pop-up editie van Bio ProeflokaalUnieke locatie Landgoed Luchtenburg

Op het landgoed waan je je even in vervlogen tijden. Sinds het voorjaar van 2020 is foodbedrijf de Smaakspecialist neergestreken op Landgoed Luchtenburg. Het ademt een prachtige historie en wordt omringt door de bossen. De authentieke tiendschuur is volledig duurzaam gerenoveerd en omgedoopt tot multifunctionele evenementenlocatie ‘Tiend’. De Smaakspecialist heeft de ambitie om dagelijks zo veel mogelijk mensen te inspireren over de kracht en noodzaak van goede voeding voor een leefbare wereld. Op Landgoed Luchtenburg komt dit in volle glorie tot leven. Op deze prachtige plek ben je ook voor zakelijke of privé evenementen van harte welkom.

 

Biologisch proeven voor een leefbare wereld

Bio Proeflokaal is een succesvol pop-up concept uit de koker van de Smaakspecialist. Met o.a. de merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food maakt de Smaakspecialist al jarenlang biologische voeding toegankelijk via het supermarktkanaal. Met Bio Proeflokaal wil de Smaakspecialist vooral prikkelen, inspireren en bewustwording rondom goede voeding creëren. De liefde voor eten en voor onze wereld delen we tijdens Bio Proeflokaal, waar onze producten tot leven komen in prachtige gerechten. In het menu wordt uitsluitend gewerkt met biologische ingrediënten, geproduceerd met liefde voor de natuur en zonder rommel. Terwijl jij geniet van een uitgebreid diner, draag je dus ook nog eens bij aan een leefbare wereld!

 

Reserveren?

Wil je komen genieten van het Bio Proeflokaal op Landgoed Luchtenburg? Ga dan naar bioproeflokaal.nl voor het menu, meer informatie en reserveren. Voor meer informatie over de mogelijkheden op Landgoed Luchtenburg kun je contact opnemen met Ilse Nagtzaam via info@landgoedluchtenburg.nl.

 

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

30 mei DinerConcert Landgoed Ulvenhart met

30 mei DinerConcert Landgoed Ulvenhart DinerConcert met Matthieu Idmtal

 

 


 

 Andes

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven