Portret van een kunstenaar - Miriam Sanders

17 juni 2024     Tekst: Leontien Besems-van Oord - Foto's: Miriam Sanders

Miriam SandersIn het weekend van 22 en 23 juni organiseert Ulvenhout uit de Kunst de 12e editie van de Kunstroute in Ulvenhout. In de aanloop naar de Kunstroute zet UudK deelnemende kunstenaars in de schijnwerpers. Deze keer een portret van Miriam Sanders.

Jan v.d. Meer kampioen 2023/24 DBVJ

17 juni 2024     Tekst: Toon Aarts - Foto's: Ad Martens

Overhandiging Supercup DBJVVanaf half september strijden op donderdagavond de 12 leden van de Driebandenvereniging Jeugdland tijdens hun wekelijkse topsportavond op de drie biljarttafels in de Taveerne om hun clubkampioenschap.

Special Olympics op Jeugdland

17 juni 2024     Tekst en foto's: Michael van Egeraat

Vlag Special OlympicsZaterdag 15 juni was een deel van Nationale Spelen in het kader van de Special Olympics 2024 op het Sportpark Jeugdland te Ulvenhout.

Dauwtrappen met Harmonie 'Constantia'

09 mei 2023     Tekst: Ingrid Bothe - Foto: Harmonie 'Constantia'

Harmonie 'Constantia' nodigt iedereen van harte uit om mee te doen met het traditionele dauwtrappen op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei a.s. 

 

Om 5.45 uur wordt er verzameld bij de Flamingobar aan de Dorpstraat. Stipt om 6 uur begint de tocht naar Meersel-Dreef. Onderweg speelt de harmonie vrolijke en gezellige marsen.

 

Loop mee en geniet van de opkomende zon, de glinsterende dauwdruppels op het gras, de frisse geur van het groen en de prachtige uitzichten in het dal van de Mark.

 

Tot dan! 

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven