Gemeente Breda nodigt Bredase vrijwilligers uit voor gratis 'bedank'-lunch

08 december 2022     Tekst: Gemeente Breda


Gisteren, 7 december, was de Nationale Dag van de Vrijwilliger. Deze dag staat in het teken van de vrijwilliger en vormt daarom een uitgelezen kans om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Gemeente Breda wil de vrijwilligers binnen de gemeente ook in het zonnetje zetten en bedanken. Zonder hen zou heel veel niet mogelijk zijn in Breda. De gemeente nodigt daarom Bredase vrijwilligers uit voor een lunch bij het restaurant van opleidingscentrum de Rooi Pannen.

 

Onmisbaar

Wethouder Boaz Adank: "Vrijwilligers zijn niet altijd zichtbaar maar wel onmisbaar. Ze zijn de stille krachten van o.a. onze verenigingen, evenementen, scholen en voedselbanken. Ze vervullen zorg en maatschappelijke taken en zetten zich in voor prachtige initiatieven. Hiermee dragen ze in belangrijke mate bij aan de leefbaarheid van onze wijken en dorpen. Het is lastig om álle vrijwilligers in Breda te bereiken. Met deze lunches proberen we in ieder geval naar een deel van hen te uiten hoe belangrijk ze zijn en onze waardering uit te spreken".

 

Gratis lunch

Gemeente Breda wil de ruim 70.000 mensen die zich vrijwillig inzetten voor hun buurt, wijk of stad bedanken voor hun inzet. Daarom organiseert gemeente Breda samen met de Rooie Pannen een gratis lunch inclusief rondleiding over de voormalig Seeligkazerne in Breda. De komende maanden is er op verschillende dagen ruimte gereserveerd in het restaurant van de Rooi Pannen waar de vrijwilligers in groepen van 20 van de heerlijke lunch te genieten. Ook de collegeleden zullen zo nu en dan aanschuiven aan tafel om zo in gesprek te zijn met de vrijwilligers die zich op vele verschillende manieren inzetten voor Breda.

 

Reserveren

Vrijwilligers die het leuk lijkt om alleen of samen met een collega-vrijwilliger gratis te lunchen bij de Rooi Pannen kunnen hiervoor een moment reserveren via telefoonnummer 076-5001880 (maandag tot zaterdag bereikbaar). Online reserveren is niet mogelijk.

 

Meer informatie

Op de website van de gemeente zijn meer details te vinden over deze actie en de beschikbare data voor lunch en rondleidingen. 

 

Details

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 

30 mei DinerConcert Landgoed Ulvenhart met

30 mei DinerConcert Landgoed Ulvenhart DinerConcert met Matthieu Idmtal


 

 


 

 

^ Naar boven