Breda stelt 8.000 energievouchers ter beschikking

21 november 2022

 

De voucheractie 'Breda bespaart mee' voor verduurzamen woning krijgt een vervolg.

 

Breda bespaart mee

Vanaf 21 november kunnen Bredanaars 85 euro subsidie aanvragen om hun huis te verduurzamen. De voucheractie ‘Breda bespaart mee’ is bedoeld om mensen te helpen om eenvoudige energiebesparende maatregelen te treffen en zo het energieverbruik te verminderen. De voucher actie is een vervolg van de actie van afgelopen februari. Toen verstrekte Breda 20.000 vouchers.

 

8.000 vouchers

De gemeente stelt opnieuw 8.000 vouchers beschikbaar. De vouchers kunnen in een webshop en bij de lokale ondernemers ingewisseld worden voor ledlampen, tochtstrips en radiatorfolie. Zowel huurders als woningeigenaren komen in aanmerking.

 

Laagdrempelig

Wethouder Peter Bakker (energietransitie): “Deze voucheractie is een snelle, laagdrempelige stap waarmee we het makkelijker maken voor Bredanaars om hun woning te verduurzamen. Hiermee helpen we zoveel mogelijk huishoudens om minder energie te verbruiken. Dit levert niet alleen een voordeel op in de portemonnee, maar is ook belangrijk om klimaatopwarming tegen te gaan. Hopelijk doen veel mensen mee!”

 

Vóór 23 december

De subsidie is tot en met 22 december aan te vragen via www.energievoucherbreda.nl. De aanvrager krijgt per mail een voucher die direct online in de woonwijzerwebshop.nl of bij een lokale bouwmarkt kan worden ingeleverd. Mensen die al eerder gebruik gemaakt hebben van de voorloper van deze regeling, komen nu niet in aanmerking.

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 

25 april DinerConcert Landgoed Ulvenhart met Anastasia Kozhushko

25 april DinerConcert Landgoed Ulvenhart met Anastasia Kozhushko


 

 


 

 

^ Naar boven