Praktische info feestweekend Ulvenhout Leeft

29 april 2024     Tekst: Ulvenhout Leeft

kaartje terrein UL jubileumfeestDit weekend is het 10-jarig jubileum van Ulvenhout Leeft. Dit vindt plaats in de feesttent aan de Pennendijk. Er zijn wat praktische zaken die handig zijn om te weten, met name omtrent verkeer.in

Programma Dodenherdenking 2024

29 april 2024     Tekst: Oranjevereniging Ulvenhout - Foto: Ingrid Bothe

Dodenherdenking 2023Zaterdag 4 mei staan we samen stil bij de de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog, de koloniale oorlog in Indonesië en van oorlogssituaties en vredesmissies daarna. 

Koningsdag 2024

29 april 2024     Tekst en foto's: Ingrid Bothe

SnuffelmarktKoningsdag 2024 dreigde even in het water te vallen, maar uiteindelijk werd het Pekhoeveterrein toch weer als vanouds het bruisend Oranjecentrum van ons dorp.

Spaanse sferen tijdens Ulvenhouts Padeltoernooi 2024

04 april 2024     Tekst: Christine de Kroon - Foto's: Peter van der Kooij

 

Met trots delen we mee dat de Ulvenhoutse Tennis- en Padelvereniging (UTPV) voor de tweede maal met Hemelvaart een P500-toernooi mag organiseren in combinatie met een open toernooi!

 

8 - 11 mei

De succesvolle editie van 2023 (het eerste P500-toernooi van Brabant op UTPV) valt nauwelijks te overtreffen, maar toch gaat de toernooicommissie er ook dit jaar weer een daverend succes van maken! Er wordt zowel prestatief (P500) als op recreatief (niveau 1 t/m 9) niveau gestreden. Dat belooft voor zowel publiek als deelnemers een spektakel!

Het P500-toernooi wordt gespeeld op 8, 9, 10 en 11 mei. Een unieke kans om de dagen rond Hemelvaart de allerhoogst genoteerde Nederlandse top in actie te zien! De finales zijn op zaterdag 11 mei. Zet die alvast in de agenda, want de tribunes lopen snel vol! Ook dit jaar wordt UTPV omgetoverd tot een waar Padelwalhalla voor de beste dames en heren van Nederland.

 

Rally's buiten de padelkooi

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een succesvol toernooi; heerlijke paella (die typerend is voor het Spaanse land waar padel zo enorm populair is), fanatieke deelnemers en tribunes waar de mannen en vrouwen luidkeels aangemoedigd kunnen worden. Nu nog hopen op een lekker zonnetje!

Het toernooi is een unicum voor een dorp als Ulvenhout, waar padel al enorm populair is onder de leden van UTPV. Het wordt weer genieten voor het publiek, want er zijn spectaculaire rally's te bewonderen. Bij met name de mannen is het regelmatig aan de orde dat ballen van buiten de baan nog verder gespeeld worden en weer met hetzelfde gemak terug de kooi in worden gespeeld.

 

Tekst gaat door onder foto

 

Ulvenhoutse toppers

Ook dit jaar spelen clubiconen Youp de Kroon en Julian Prins weer mee en zij kunnen alle steun vanuit Ulvenhout en omstreken goed gebruiken. De jongens spelen in het eerste team van UTPV en zijn dit jaar wederom tweede geworden op het NK 2024. Ze werden daar zelfs uitgeroepen tot padellers van 2023. Een unieke prestatie van deze Ulvenhoutse spelers.

 

Ulvenhout heeft er een rijk evenement bij en iedereen is welkom tijdens het toernooi; om deel te nemen, of om de spelers aan te moedigen!

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

30 mei DinerConcert Landgoed Ulvenhart met

30 mei DinerConcert Landgoed Ulvenhart DinerConcert met Matthieu Idmtal

 

 


 

 Andes

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven