Driebanden Kampioenschappen Ulvenhout: De eerste finales zijn gespeeld!

27 maart 2023     Tekst en foto's: Driebanden Commissie Ulvenhout / A. Kiet

Vrijdagavond 24 maart zijn de finales van de D-, B- en A-klasse gespeeld.

FIKS: Weten wat je wilt

27 maart 2023     Tekst: FIKS / Merel Verzeijden

Woensdag 29 maart aanstaande start het gratis FIKS-programma in Breda. Samen ontdekken jongeren wat ze willen, waar ze goed in zijn en wat ze liever niet doen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. 

Palmpasen in Ulvenhout

27 maart 2023     Tekst en foto: Werkgroep Gezinsvieringen Ulvenhout-Bavel / Jan Rops

De Werkgroep Gezinsvieringen Ulvenhout-Bavel organiseert ook dit jaar de welbekende Palmpasen gezinsviering met ezel Sila, en wel op zondag 2 april om 11 uur in de Laurentiuskerk in Ulvenhout. 1 april kun je zelf een Palmpasenstok maken.

UVV'40 echte familieclub

15 december 2022     Tekst en foto's: UVV'40 - Geert en Michael van Egeraat

 

De afgelopen maanden zijn we als UVV’40, na corona, weer gestart met clubtradities die ons als familieclub zo mooi maken.

 

Sinterklaas en derby

Zo was er weer het prachtige acrobatische sinterklaasfeest voor onze allerkleinsten. Diezelfde middag hadden we de derby tegen GESTA met het eerste elftal, met aansluitend een gezellig feest met dj Loars in de Taveerne.

 

Oranje avond

Ook tijdens het WK organiseerden enkele onderbouwteams spontaan een Oranje avond in de Taveerne samen met John en Annemiek; met friet en ranja in plaats van trainen.

 

Derby Saturday

En op zaterdag 26 november hadden we de Derby Saturday op UVV’40 met onze zaterdag 2 tegen Bavel. Met echte ballenjongens- en meisjes langs de kant, een mooie pot voetbal en na afloop een BBQ met hulp van onze meiden was dit wederom een feest georganiseerd met en voor onze leden.

 

Pupil van de week

Verder is er tijdens de thuiswedstrijden van UVV’40 weer een pupil van de week, waarvan ook verslag wordt gedaan op Ons Ulvenhout.

 

Meer...

Kortom: we zijn als UVV’40 blij met, en trots op onze vrijwilligers die dit mogelijk maken. En er gebeurt natuurlijk nog veel meer. Alle informatie daarover is te vinden op de website van UVV'40.

 

We wensen iedereen fijne feestdagen en zien elkaar graag bij alle activiteiten op Jeugdland en natuurlijk bij Ulvenhout on Ice.

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Paaslunch en -diner 09-04-2023- Landgoed Ulvenhart

Pasen 2023 - Landgoed Ulvenhart


 

 


 

 

^ Naar boven