Jetzt geht's los!!!

03 mei 2024     Tekst en foto: Ingrid Bothe

Verkeersbord Ulvenhout Leeft jubileumEindelijk is het zover: het Ulvenhout Leeft jubileumweekend begint vandaag!

Natuur rond het Markdal: Twee lintjes voor natuurvorsers

03 mei 2024     Tekst: Joop van Riet / Ad van de Laar - Foto: Joop van Riet

Lintjes voor Aad van Diemen en Eric van der HoevenDeze week in Natuur rond het Markdal een bijdrage van Joop van Riet over de Koninklijke Onderscheidingen voor Aad van Diemen en Eric van der Hoeven, en natuurlijk de wekelijkse Markandalletjes. 

Complexe vragen rondom roofkunst

03 mei 2024     Tekst en foto: VVB / Annelies Bettink

Beeld uit Cyprus13 mei geeft Pieter ter Keurs voor de Vereniging voor Volkenkunde Breda de lezing 'Complexe vragen rondom roofkunst' in de Pekhoeve in Ulvenhout. 

Dorpsquiz Ulvenhout 2023

09 november 2022     Tekst en foto's: Stichting Ulvenhout 700 / Remco Raats

 

De klok is alweer verzet, het blad valt van de bomen en de dagen worden korter. Op dit moment is de Stichting Ulvenhout 700 alweer volop in de weer, want natuurlijk wordt ook in 2023 weer de Ulvenhoutse Dorpsquiz georganiseerd. En dat alweer voor de 30e keer. De meest recente versie, in mei van dit jaar, ligt nog vers in ons geheugen, maar geen tijd voor ons om stil te zitten!

 

Binnenkort aanmelden

We horen u al hardop denken: “Wat is er ook alweer gebeurd in 2022? Welke prijzen sleepte Kjeld Nuis afgelopen jaar zoal binnen? Wat weet ik nog van de gemeenteraadsverkiezingen? En ow ja, welk tv-programma won de Gouden Televizierring?"  Vrijdag 13 januari 2023 (inderdaad, vrijdag de 13e...) gaan we u misschien deze, maar zeker vele andere vragen stellen. Zeer binnenkort kunt u zich aanmelden voor deze traditioneel oergezellige avond! Houd hiervoor deze website, onze Facebookpagina, en voor de contactpersonen van de diverse teams, de mailbox in de gaten!

 

Sponsoring

Zoals bijna elk niet-commercieel evenement is ook de Stichting Ulvenhout 700 afhankelijk van de giften van de (lokale) ondernemers om dit prachtige evenement te organiseren. De afgelopen 29 edities zijn deze ondernemers ons zeer behulpzaam geweest. Bent u zo’n ondernemer en wilt u ons graag een (financieel) handje helpen? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden! Laat een berichtje achter via dorpsquiz.ulvenhout@gmail.com en we nemen contact met u op om e.e.a. te bespreken. We zijn u op voorhand al zeer erkentelijk!

 

Laatste nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste Dorpsquiz Ulvenhout-nieuws? Volg ons dan op Facebook via “Dorpsquiz Ulvenhout”. Via onze pagina geven wij u op gezette tijden een update van onze voorbereidingen, een kijkje in de keuken van de organisatie en wie weet geven we nog wel wat tips weg! Ook zullen we proberen u via deze website up-to-date te houden. We hopen dat u zich weer massaal inschrijft!

 

Stichting Ulvenhout 700

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

30 mei DinerConcert Landgoed Ulvenhart met

30 mei DinerConcert Landgoed Ulvenhart DinerConcert met Matthieu Idmtal

 

 


 

 Andes

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven