Ken jij een jeugdheld?

07 september 2023     Tekst: Gemeente Breda

 

Doet jouw buurjongen aan vrijwilligerswerk? Zamelt je nichtje statiegeld in voor goede doelen? Of ken je een groepje vrienden dat wekelijks ouderen in de gemeente Breda gezelschap houdt? Het is weer zover; vanaf vandaag kun je een kandidaat-jeugdheld aanmelden via de website van de gemeente.

 

Aanmelden

Heb je al meteen iemand in gedachten? Kinderen of jongeren tot 18 jaar die zich hebben ingezet voor een ander of voor gemeente Breda kun je voordragen via de website. Dit kan tot 1 november. Hierna buigt de jury zich over de nominaties. Wie de Bredase jeugdhelden van 2023 zijn, maakt de gemeente bekend op 20 november: de internationale dag van de rechten van het kind. Burgemeester Paul Depla reikt op 25 november de jeugdlintjes uit op het stadhuis.

 

Lintje

Burgemeester Paul Depla: “Dit is alweer de zesde keer dat we Bredase jeugdhelden uitroepen. Ieder jaar hoor ik weer opvallende verhalen van jongeren die iets bijzonders hebben betekend voor anderen en voor de stad Breda. Het is natuurlijk super dat deze jongeren zich zo inzetten dus dat verdient aandacht en een lintje. Ik hoop dit jaar op veel nieuwe jeugdhelden. Dus ken jij iemand die wij in het zonnetje mogen zetten? Meld diegene aan.”

 

Meld Jeugdheld aan

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 

Dinerconcert op 10 dec bij Landgoed Ulvenhart

Dinerconcert op 10 dec bij Landgoed Ulvenhart

 


 

 


 

 

^ Naar boven