Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

Steun je club met Rabo ClubSupport

12 september 2022     Tekst en foto: Ingrid Bothe

 

Ulvenhout zou niets zijn zonder alle clubs, stichtingen en verenigingen die zich inzetten voor ons dorp. Als Rabo-lid kun je van 5 t/m 27 september 2022 voor een financiële bijdrage voor je drie favoriete Ulvenhoutse clubs stemmen.

 

Heemkundemuseum Paulus van Daesdonck, bijvoorbeeld, is bezig de verlichting in het museum zuiniger en beter te maken. Via de Rabo ClubSupport actie hoopt Paulus hier geld voor in te zamelen. Help jij mee?

 

Elk Rabo-lid mag op drie verschillende clubs stemmen. Nog geen lid? Als je via www.rabobank.nl/clubsupport inlogt, kun je meteen lid worden. Het kost je niets, maar het levert je club een leuke bijdrage op van de Rabobank.

 

Op de website www.rabobank.nl/clubsupport kun je je naar je favoriete clubs zoeken via het zoekveld.

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven