Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

Biljarttoernooien Pekhoeve

22 augustus 2022     Tekst en foto: Nico Wick

Onder de vlag van de K.B.O. Ulvenhout wordt er wekelijks in de Pekhoeve op twee speeltafels gebiljart. Daarbij is ieder lid van de K.B.O. van harte welkom. Al vele jaren, komend biljartseizoen voor de 31e keer, worden er diverse toernooien georganiseerd. Als lid van de K.B.O. en biljartclub "de Pekhoeve" kunt u hieraan deelnemen.

 

Toernooien

De laatste dinsdag van september (de 27e) wordt gestart met een libre toernooi. De 1e woensdag van oktober wordt hier een triatlon toernooi aan toegevoegd. K.B.O. leden kunnen voor dit laatste toernooi inschrijven, voor de overige toernooien dient u ook lid te zijn van b.c. "de Pekhoeve".

Als eerder genoemde toernooien zijn gespeeld, wordt gestart met een bandspel- en een 3-bandentoernooi (begin januari ).

 

Meer informatie

Telefoonnummers / informatie vindt u op kbo.ulvenhout.com. Ook kunt u ter plaatse op dinsdag- en woensdagmiddag de nodige informatie krijgen. Let wel : er zijn evenementen die voorrang krijgen, zoals kermis, toneeluitvoeringen, verkiezingen etc.

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven