Speculaasweekend bij molen De Korenbloem

20 november 2023     Tekst: Stichting Molen De Korenbloem / Eric van der Westerlaken - Foto's: Fotopiet

 

Zaterdag 25 en zondag 26 november is het weer speculaasweekend bij molen De Korenbloem, met versgebakken speculaas en een Speculaasconcert van het Opstap- en Opleidingsorkest van van Harmonie 'Constantia' op zondag. 

 

Speculaas

Hobbybakker Marc van den Wijngaard verzorgt zaterdag en zondag weer een demonstratie speculaas bakken. Natuurlijk gebruikt hij daarbij ingrediënten van de molen zelf. Voor wie liever zelf wil bakken is kant-en-klaar speculaasdeeg verkrijgbaar. Alleen om de geur al mag je een bezoekje aan de molen aanstaand weekend niet overslaan. De Korenbloem is beide dagen van 10.00 - 16.00 uur geopend. Ingang vanaf de Vang tussen huisnummers 8 en 10.

 

 

Speculaasconcert

Zondag 26 november verzorgen de jeugdmuzikanten van Harmonie ‘Constantia’ om 14.30 uur een speciaal speculaasconcert onder leiding van dirigent Bert Haan. Op het programma staat naast Sinterklaasklassiekers ook moderne muziek. De Sint en zijn pieten zijn als speciale gasten uitgenodigd. Gaat het ze lukken om aanwezig te zijn? Er is maar één manier om daarachter te komen: zorg dat je erbij bent! 

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven