Natuur rond het Markdal: Moffel zonder Piertje

26 mei 2023     Tekst en foto: Joop van Riet / Ad van de Laar - Foto: Ellen Rijken

Deze week in Natuur rond het Markdal: een bijdrage van Ad van de Laar over molshopen die de lente aankondigen, en natuurlijk de wekelijkse Markandalletjes. 

Dauwzwemmen

26 mei 2023     Tekst en foto: Laurin Heemskerk

Laurin Heemskerk ging op Hemelvaartsdag met een aantal anderen dauwzwemmen in de Galderse Meren.

UVV’40 1 van zondag naar zaterdag

25 mei 2023     Tekst: UVV'40 / Geert en Michael - Foto's: Michael van Egeraat

Op tweede pinksterdag, maandag 29 mei, speelt het eerste elftal van UVV’40 alweer de laatste wedstrijd van de reguliere competitie in vierde klasse C.

Week van de Buurttafel

15 mei 2023     Tekst: Ingrid Bothe

De eerste editie van de Week van de Buurttafel was in 2022. Het initiatief van buurtapp Nextdoor om buren met elkaar in contact te brengen was een groot succes. Meer dan 400 buren door heel Nederland zetten zich in voor het organiseren van een buurttafel en brachten zo 8.000 buren met elkaar in contact.

 

Buurttafel 2023

Van 17 - 25 juni kun je weer een buurttafel organiseren. Hoe of wat precies maakt niet uit. Organiseer je een lunchtafel, koffietafel of dinertafel? Voor 4 of 40 buren? Onmoet je elkaar in de woonkamer, het wijkcentrum of op het plein? Het belangrijkste is dat je contact met elkaar maakt, en dat je elkaar daarna vaker opzoekt en samen bouwt aan een fijne buurt. 

 

Aanmelden

Binnen een week nadat je je buurttafel aangemeld hebt, ontvang je een bevestiging met een link naar  praktische tips voor het organiseren van een buurttafel. Als je je vóór 22 mei aanmeldt, ontvang je een e-mail met informatie over het kosteloos bestellen van gepersonaliseerde posters en flyers die je kunt gebruiken om je buurtgenoten te informeren.

 

Aanmelden

 

Informatie en inspiratie 

 

Terug Schrijf reactie

Klik op advertenties voor meer info

Moestuinlunches - Landgoed Ulvenhart

Moestuinlunches op Landgoed Ulvenhart


 

 


 

 

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

^ Naar boven