'Battle' concert Harmonie 'Constantia'

17 maart 2023     Tekst: Harmonie 'Constantia' / Jan Rops

 

Zaterdagavond 15 april april vindt in de Grote zaal van Jeugdland een heus muzikaal gevecht plaats.

 

Battle

Fanfare ‘La Harpe’ uit Velddriel heeft de handschoen opgepakt en gaat plaats nemen in de ‘red corner’. Onze eigen Harmonie ‘Constantia’ is te vinden in de ‘blue corner’. Het publiek bevindt zich tussen beide orkesten in en kan natuurlijk van zich laten horen. Uiteindelijk bepaalt een drie-koppige jury wie er als winnaar van deze ludieke strijd zijn arm mag opsteken. Wordt het dirigent Jurgen van Nijnatten van 'La Harpe', of Henk Houben van ‘Constantia?

 

Interactief

Beide orkesten zullen aan de hand van vijf thema’s een zelf gekozen muziekstuk ten gehore brengen. Welk muziekstuk scoort het best? Tussendoor vindt ook een aantal interactieve spellen/quizjes plaats, die zullen meetellen in de totaalbeoordeling.

 

Gratis

Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe manier van een gezamenlijk concert geven? Noteer dan zaterdag 15 april 20.00 uur in je agenda! Toegang is gratis.

 

Afterparty

De Fanfare van Velddriel heeft speciaal voor dit ‘battle’ concert een bus gehuurd, zodat niet alleen hun muzikanten, maar ook hun supporters een mooie avond kunnen beleven. Dat vinden wij natuurlijk super gaaf!
Daarmee zal ook de ‘after-party’ sowieso een groot succes worden.

 

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven