Leer reanimeren

23 januari 2023     Tekst: Stichting Reanimatie en AED Onderwijs Breda en Omstreken / Johan Snepvangers

 

De reanimatielessen in Ulvenhout zijn weer opgestart. Elke week worden op woensdagavond reanimatielessen gegeven. Eenmaal in de maand kan dit ook op woensdagmiddag.

 

Basis en herhaling

Voor degenen die al eerder een reanimatiecursus hebben gevolgd, zijn er herhalingslessen. Voor nieuwe deelnemers en voor oud-deelnemers die zich misschien wat onzeker voelen, is de basiscursus beschikbaar. In deze cursus leer je hoe je een hartstilstand herkent en hoe je vervolgens reanimeert met gebruikmaking van een AED. Je oefent deze handelingen op een oefenpop en met een AED-trainer. Doordat we met kleine groepen werken (maximaal zes deelnemers) heb je al snel een vertrouwde omgeving. Bovendien is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

 

Gecertificeerd

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je van ons een digitaal certificaat dat is geaccrediteerd door de Hartstichting. Op onze website staan alle datums en de beschikbare plaatsen (ook in Breda). Na het kiezen van een cursusdatum word je automatisch doorgestuurd naar een beveiligde omgeving om je gegevens aan ons door te geven en het cursusgeld te voldoen.

 

Aanmelden

We zien je aanmelding graag tegemoet. Inschrijven voor een cursus doe je via onze website.

 

Stichting Reanimatie en AED Onderwijs Breda en Omstreken

Terug Schrijf reactie

^ Naar boven