Bosuils Babykieltje

27 januari 2023     Tekst: Stichting Ulvenhouts Carnaval / Ingrid Bothe

Is er afgelopen jaar een Bosuiltje of Bosuilinneke in jouw gezin geboren?

Ben jij een Bruggenbouwer in je buurt?

27 januari 2023     Tekst: LSA bewoners / Kim Verweij

Van 16 januari tot en met 24 februari kun je bij het Oranjefonds initiatieven aanmelden voor een van de drie Appeltjes van Oranje.

Mijmeringen van Peer van 't Gatbroek: Sauwelen

26 januari 2023     Tekst: Piet Nuijten - Foto's: S.U.C. / Wim Venneman

10 en 11 februari a.s. wordt er weer gesauweld in Bosuilendorp. Peer van 't Gatbroek mijmert over hoe het ook alweer begon.

Leer reanimeren: nu ook op woensdagmiddag!

16 december 2022     Tekst en foto: Stichting Reanimatie en AED Onderwijs Breda en Omstreken / Johan Snepvangers

 

De reanimatielessen in Ulvenhout zijn sinds september weer opgestart. Elke week worden op woensdagavond reanimatielessen gegeven bij Jeugdland. Eenmaal in de maand kan dit nu ook op woensdagmiddag.

 

Basis en herhaling

Voor degenen die al eerder een reanimatiecursus hebben gevolgd, zijn er herhalingslessen. Voor nieuwe deelnemers en voor oud-deelnemers die zich misschien wat onzeker voelen, is de basiscursus beschikbaar. In deze cursus leer je hoe je een hartstilstand herkent en hoe je vervolgens reanimeert met gebruikmaking van een AED. Je oefent deze handelingen op een oefenpop en met een AED-trainer.

Doordat we met kleine groepen werken (maximaal zes deelnemers) heb je al snel een vertrouwde omgeving. Bovendien is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

 

Gecertificeerd

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je van ons een digitaal certificaat dat is geaccrediteerd door de Hartstichting. Op onze website staan alle datums en de beschikbare plaatsen (ook van onze locatie in Breda). Na het kiezen van een cursusdatum word je automatisch doorgestuurd naar een beveiligde omgeving om je gegevens aan ons door te geven en het cursusgeld te voldoen.

 

We zien je aanmelding graag tegemoet.

 

Stichting Reanimatie en AED Onderwijs Breda en Omstreken

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

 


 

 

^ Naar boven