Bosuils Babykieltje

27 januari 2023     Tekst: Stichting Ulvenhouts Carnaval / Ingrid Bothe

Is er afgelopen jaar een Bosuiltje of Bosuilinneke in jouw gezin geboren?

Ben jij een Bruggenbouwer in je buurt?

27 januari 2023     Tekst: LSA bewoners / Kim Verweij

Van 16 januari tot en met 24 februari kun je bij het Oranjefonds initiatieven aanmelden voor een van de drie Appeltjes van Oranje.

Mijmeringen van Peer van 't Gatbroek: Sauwelen

26 januari 2023     Tekst: Piet Nuijten - Foto's: S.U.C. / Wim Venneman

10 en 11 februari a.s. wordt er weer gesauweld in Bosuilendorp. Peer van 't Gatbroek mijmert over hoe het ook alweer begon.

UVV'40 echte familieclub

15 december 2022     Tekst en foto's: UVV'40 - Geert en Michael van Egeraat

 

De afgelopen maanden zijn we als UVV’40, na corona, weer gestart met clubtradities die ons als familieclub zo mooi maken.

 

Sinterklaas en derby

Zo was er weer het prachtige acrobatische sinterklaasfeest voor onze allerkleinsten. Diezelfde middag hadden we de derby tegen GESTA met het eerste elftal, met aansluitend een gezellig feest met dj Loars in de Taveerne.

 

Oranje avond

Ook tijdens het WK organiseerden enkele onderbouwteams spontaan een Oranje avond in de Taveerne samen met John en Annemiek; met friet en ranja in plaats van trainen.

 

Derby Saturday

En op zaterdag 26 november hadden we de Derby Saturday op UVV’40 met onze zaterdag 2 tegen Bavel. Met echte ballenjongens- en meisjes langs de kant, een mooie pot voetbal en na afloop een BBQ met hulp van onze meiden was dit wederom een feest georganiseerd met en voor onze leden.

 

Pupil van de week

Verder is er tijdens de thuiswedstrijden van UVV’40 weer een pupil van de week, waarvan ook verslag wordt gedaan op Ons Ulvenhout.

 

Meer...

Kortom: we zijn als UVV’40 blij met, en trots op onze vrijwilligers die dit mogelijk maken. En er gebeurt natuurlijk nog veel meer. Alle informatie daarover is te vinden op de website van UVV'40.

 

We wensen iedereen fijne feestdagen en zien elkaar graag bij alle activiteiten op Jeugdland en natuurlijk bij Ulvenhout on Ice.

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Er zijn geen berichten aanwezig

 

 


 

 

^ Naar boven