Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

24 september Burendag

13 september 2022     Tekst en foto: Ingrid Bothe

 

Burendag wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd. Die valt in 2022 op 24 september. Het is een dag om gezellig samen te komen en/of iets goeds voor elkaar en je buurt te doen. Niet voor niets luidt het gezegde: 'Een goede buur is beter dan een verre vriend'. 

 

Het idee achter Burendag is om zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen. Buurten worden daardoor namelijk aantoonbaar leuker, socialer en veiliger. 

 

Ook in Ulvenhout wordt op diverse locaties Burendag gevierd. Vind je het leuk om hierover verslag te doen op onsulvenhout.nl? Je kunt zelf tekst en foto's (bij voorkeur in liggend formaat) aanleveren via de website. 

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven