Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

Nieuws voor, door en over Ulvenhout

07 september 2022     Tekst en foto: Redactie

 

26 juli ging onsulvenhout.nl live. Afgelopen zondag brachten we onze tweede nieuwsbrief uit. Vanaf nu gaan we dat wekelijks doen.

 

Maar... zonder nieuws geen nieuwsbrief! Iedereen kan zelf via deze website voor Ulvenhout relevant nieuws en aankondigingen van evenementen aanleveren. Doe dat dus vooral!

 

Of het nu om een (buurt)activiteit gaat, een (sponsor)actie, een toernooi, verenigingsnieuws, of een 60-jarige bruiloft... Lever aan via de site en wij gebruiken je input voor een artikel. 

 

Als jullie tips hebben voor de site, horen we dat natuurlijk ook graag. Onsulvenhout.nl is er voor en door Ulvenhouters, dus schroom niet!

 

Heb je nog geen gratis abonnement op onze wekelijkse nieuwsbrief? Meld je dan meteen aan, zodat je niets mist. 

 

Redactieteam onsulvenhout.nl
Ingrid Bothe, Michael van Egeraat, Bert van Halteren, Annet Steenbergen

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven