Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

Vuelta Hotspot met livemuziek bij de kerk

16 augustus 2022     Tekst: Ulvenhout Leeft / Niek Roovers - Foto: Lars van Dun

Aankomende zondag 21 augustus start de 3e etappe van de Vuelta in Breda. De Vuelta-organisatie heeft onze eigen Bosuilen gevraagd om bij de kerk in Ulvenhout te spelen bij de doorkomst. Samen met Ulvenhout Leeft zullen de Bosuilen hier een hotspot creëren om het spektakel te aanschouwen. De Bosuilen en Ulvenhout Leeft zullen vanaf 11.00 uur aanwezig zijn om er iets moois van te maken.

 

Na een stukje neutralisatie (fietsen op wandeltempo) door Breda is de officiële start in Ulvenhout, dus hier zullen we meteen de eerste aanvalspogingen zien.De doorkomst omvat niet alleen de renners, maar ook de reclamekaravaan en de hele entourage eromheen. Meer spektakel dus, dan alleen maar wielrenners.

 

Dit zijn de verwachte doorkomsttijden bij de kerk:

11.50 uur reclamekaravaan

12.50 uur wielrenners

 

Na de doorkomst heeft u nog alle tijd om richting de finish in Breda te gaan, mocht u ook deze willen zien.

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven