Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

Vanaf september weer cursussen Reanimatie met AED op Jeugdland

12 augustus 2022     Tekst: Stichting Reanimatie en AED Onderwijs Breda / Malon Sanderink


Na een lange periode van corona en wisselingen in het bestuur gaat Stichting Reanimatie en AED Onderwijs Breda (SRB) eindelijk weer fris van start met reanimatiecursussen in Ulvenhout. In een volledig nieuw ingerichte ruimte aan de voorzijde van Jeugdland worden elke week, zowel ’s middags als in de avond, lessen gegeven in reanimatie met AED. De eerste basiscursus begint 5 oktober; de eerste herhalingscursus 21 september.

 

Basis en herhaling

Het betreft zowel basiscursussen als herhalingslessen. Deelnemers die nog nooit een dergelijke les hebben gevolgd, starten met een basiscursus. Daarnaast biedt SRB ook herhalingscursussen aan voor diegenen die al eerder een reanimatiecursus hebben gehad. Het kan natuurlijk lang geleden zijn dat je een les hebt gehad als gevolg van corona. Ben je hierdoor niet zeker of je een herhalingscursus met goed gevolg kan afsluiten, dan is het misschien verstandig om nogmaals een basiscursus te volgen. Er is geen prijsverschil tussen beide cursussen, dus daar hoef je het niet voor te laten.

 

SRB

De lessen worden verzorgd door Stichting Reanimatie en AED Onderwijs Breda. SRB is in 2006 opgericht met als doel om zoveel mogelijk mensen op te leiden in het reanimeren, om Breda en omstreken op deze manier hartveiliger te maken. SRB werd al snel dé organisatie die op een laagdrempelige manier deze cursussen aan burgers aanbiedt. Meer informatie over de cursussen vind je op de website www.reanimatieleren.nl.

 

Gecertificeerd

Voor de regio Breda is SRB reanimatiepartner van de Hartstichting. De instructeurs hebben allemaal ruime ervaring in de praktijk. Ze zijn daarnaast allemaal gecertificeerd vanuit de Nederlandse Reanimatie Raad. 

 

Inschrijven voor een reanimatiecursus? Dat kan door hier een cursusdatum te kiezen. 

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven