Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

Extra controle zwembad Wolfslaar

10 augustus 2022     Tekst: Ingrid Bothe - Foto: Optisport

 

Het wordt deze week tropisch warm. Ideaal weer om te zwemmen. Houd er rekening mee dat zwembad Wolfslaar sinds 8 augustus ID-controle kan uitvoeren op de brug (bij de grote poort). Abonnementhouders hoeven in principe geen extra ID te tonen.

 

ID-controle

Op de Facebookpagina van het zwembad wordt de controle als volgt toegelicht: "Uiteraard zal deze maatregel niet op alle dagen worden gehanteerd, maar voornamelijk op dagen waarvan wordt verwacht dat het druk wordt. De controle wordt normaliter uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. Wanneer er geen ID getoond kan worden in vorm van een ID-kaart of abonnement is toegang niet mogelijk! Foto's zijn niet toegestaan." Zorg dus dat je een van beide bij je hebt. 

 

ID-plicht

De wettelijke ID-plicht geldt in principe vanaf 14 jaar. In de zorg en het openbaar vervoer is dat 12 jaar. 

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven