Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

3 september jeu-de-boules finaledag en buurtfeest Beekhoek

03 augustus 2022     Tekst en foto: Henk Raats

 

Zaterdag 3 september is het eindelijk weer zover. Na twee ‘boulesloze’ jaren zal aan het eind van de dag weer een kampioenskoppel in de wijk Beekhoek 1 gehuldigd kunnen worden. En de hele buurt mag mee feesten.

 

Finaledag

In april werd met een loting van 50 koppels het traditionele startschot van dit gezellige buurttoernooi gegeven. 100 poulewedstrijden en 8 achtste finales verder eindigt het evenement met een spannende finaledag. De 8 overgebleven koppels gaan dan de strijden om de prestigieuze Peer van ’t Gatbroektrofee.

 

Buurtfeest

De organisatie maakt deze dag ook van de gelegenheid gebruik er een echt buurtfeest van te maken. Alle wijkbewoners worden uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje te komen nemen. En aan het eind van de dag zal een friteswagen ervoor zorgen dat ook de innerlijke mens niets tekort zal komen. Plaats van handeling is het jeu-de-boulesbaantje aan de Wiek. De kwartfinales starten om 9.00 uur. Rond 17.00 uur hoopt de organisatie het nieuwe kampioenskoppel de overwinningstrofee te kunnen overhandigen.

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven