Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

Nog twee zomerconcerten in het Grimhuysenpark

28 juli 2022     Tekst: Ingrid Bothe - Foto: Michael van Egeraat

 

De eerste zes zomerconcerten in het Grimhuysenpark zijn enthousiast ontvangen, met afgelopen zaterdag een optreden van The Cinematic Jazz Orchestra. Heb je nog geen concert kunnen bijwonen? Geen zorgen! Deze maand zijn er nog twee optredens. Vanavond treedt vanaf 20.00 uur Blauwgras op. Zaterdag 30 juli sluit Old School Music de reeks met een 60/70's revival af om 14.45 uur.

 

Blauwgras

Blauwgras trad al eerder, in 2013, op in het Grimhuysenpark. De formatie brengt prachtige nummers uit de bluegrass, americana en folk met spitse Nederlandse teksten. Het plezier van de leden van de in 2009 opgerichte band werkt aanstekelijk: ze maken altijd weer een feestje van hun concerten. Supersnelle nummers en gevoelige ballads wisselen elkaar af in een muzikaal en gezellig avondvullend programma. De muzikanten van Blauwgras spelen in een traditionele bluegrass bezetting: zang, gitaar, mandoline, banjo, bas en viool . Soms trekken ze ook de dobro tevoorschijn.

 

Old School Music

De Beatles, Stones, Eagles, Byrds, Kinks, Crosby, Stills, Nash & Young, Simon & Garfunkel en protestzangers als Bob Dylan, Pete Seeger en Boudewijn de Groot. Het zijn vooral hits uit de middelbare schooltijd van de vier musici van Old School Music. Een groep muzikale ‘oude rotten’ die (weer) bij elkaar zijn gekomen in het voorjaar van 2019. Ze nemen je 30 juli mee naar een feest van herkenning met de kleurrijke muzikale geschiedenis van de jaren 60 en 70.

 

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven