Lees mee met de Dorpsraad Ulvenhout

26 september 2022     Tekst: Dorpsraad Ulvenhout / Annet Steenbergen

De Dorpsraad Ulvenhout gaat voortaan notulen via onsulvenhout.nl delen. Ook wordt u uitgenodigd om 3 november a.s. om 20.00 uur de volgende vergadering bij te wonen in Boerderij De Pekhoeve.

 

Natuur rond het Markdal

23 september 2022     Tekst: Aad van Diemen / Joop van Riet - Foto: Aad van Diemen

Met ingang van vandaag kunt u op onsulvenhout.nl elke vrijdag Natuur rond het Markdal lezen. Met deze week een bijdrage over de paardenkastanje en de doorstart van het herstel van het zuidelijke deel van het Markdal. En natuurlijk de Markandalletjes.

Nieuwe cursus filosofie KBO Ulvenhout

23 september 2022     Tekst en foto: KBO Ulvenhout

KBO Ulvenhout start 6 oktober met een nieuwe cursus filosofie in de Pekhoeve. Lucy Roodbol en Ingrid Aarts behandelen in zes lessen het onderwerp "Emoties".

21 juli muziek met Joie de Vivre in het Grimhuysenpark

19 juli 2022     Tekst en foto's: Marije van Heemstra

 

Nog even twee warme dagen rustig blijven en dan donderdagavond in een afgekoeld fris Grimhuysenpark ontspannen genieten van de melancholisch schwung-sfeer met de heerlijke muziek van Joie de Vivre.

 

Niks moet, gewoon even puur van het leven genieten met gevoelige chansons van gypsy swing en meer fijns door dit kleurrijke trio www.joiedevivremusique.nl

 

Genoten van Joie de Vivre? Kom dan zaterdag 23 juli om 14.45 uur ook zeker luisteren naar de volgende artiest in de reeks zomerconcerten: The Cinematic Jazz Orchestra.

Terug Schrijf reactie

 

ADVERTEREN?

 

Mail of bel 0646-996632

 

 


 

Sprangers Fotografie - Digitaal rijbewijs verlengen


 

 


 

 

^ Naar boven